Klant ervaringen

 

Bent u tevreden over onze diensten? Vertel het ons.


Is alleen voor ons.

Zou u ons aanbevelen aan vrienden of familie

ja nee

 

Ton Epskamp

14-09-2016 Wat een service zeg, daar bij Perfect. Vanmorgen zat ik met een motorfiets die van Zoetermeer naar Den haag vervoerd moest worden, omdat de heer die de motor gekocht had ineens geen vervoersmogelijkheden had. Snel Pervect verhuizingen gebeld en deze stuurde een man van kantoor, omdat het overig personeel al ”op de weg zat” met een auto met aanhanger. Deze was er zelfs al binnen een kwartier :-) Voor een zeer schappelijk bedrag kon de motor vervoerd worden, koper blij, ik blij, fantastisch geregeld ! Groeten,


ja

Anna de Jong

09-05-2015 Yes we zijn verhuisd!!! Dankzij Frans, Wessel en Dennis waren we super snel op onze nieuwe locatie. De heren werken netjes, professioneel en efficiënt. Kortom wil je een snelle en een betrouwbaar verhuisbedrijf kies zeker voor Perfect Verhuizingen


ja

Suzanne

Op 24 december jl. kwam Perfect verhuizingen. Als gehandicapte vrouw, fysiek tot bijna niets in staat, volledig afhankelijk van verhuisbedrijf. Mijn inboedel was niet eens ingepakt nog. Ontstaan vanuit nood privé situatie was zo snel mogelijk verhuizen een must. Perfect verhuizingen maakte dit mogelijk. Precies op afgesproken tijd waren ze er. Pakten wat ze helemaal niet hoefden m'n inboedel in, gingen aan de slag. Om 15:00 begonnen, 19:00 in nieuws huis alles erin. Niets beschadigt, efficiënt, snel, vrolijk en gezellig. Zelfs interieur tips. De mannen van Perfect verhuizingen zijn van alle markten thuis. Ik adviseer, ook speciaal voor gehandicapten mensen: Perfect verhuizingen! Deze mensen hebben schema's omver gegooid, om mij met spoed te verhuizen, zelfs op kerstavond! Perfect verhuizingen, ontzettend bedankt voor alles, alle goede zorgen en hulp!


ja

Anita de Graaf

Ik beoordeel als: Zorginstelling Positieve ervaring: alles goed geregeld, voor de gestelde vragen was er goed contact en duidelijke uitleg. De verhuismannen zijn druk bezig geweest en hebben alles netjes gedaan. Zelfs als ze nog een paar spullen in toch andere ruimtes moesten zetten. Echt top.


ja

Dominique

02-01-2017 Super! Ze waren ruim op tijd, hebben keihard gewerkt en hebben netjes met onze spullen gedaan. We zijn meer dan tevreden en kijken met een goed gevoel terug op onze verhuizing!


ja

I de Vries

Perfect Verhuizingen heeft onze verhuizing van Zoetermeer naar Friesland super goed en zorgvuldig geregeld. We hebben veel designmeubelen en ook schilderijen. Alles werd zeer zorgvuldig ingepakt en met zorg in de vrachtwagen geladen. De inboedel moest een paar dagen worden opgeslagen en dit was bij de prijs inbegrepen. Na 4 dagen werd alles onbeschadigd weer afgeleverd op ons nieuwe woonadres. De prijs/kwaliteit verhouding is bij Perfect verhuizingen erg goed. Aarzel niet dit bedrijf je verhuizing te laten doen. het is een goed en deskundig verhuisbedrijf!


ja

Martijn

Vorige week Perfect verhuizingen ingehuurd, alles verliep prima! Een grote zitbank moest helaas 5 hoog via de trap. Maar dat was geen probleem voor de verhuizers. Wij zijn heel erg tevreden hoe alles verlopen is.


ja